LYS VÅKEN – for dere på 6. og 7. trinn! Påmeldingen har startet!

I fjor hadde vi LYS VÅKEN for første gang i Hånes kirke, noe som ble en skikkelig «hit» for både deltakere og ledere :). Vi har lyst til å invitere DEG som går i 6. eller 7. trinn til å pakke soveposen og bli med på et lite døgn i kirka di.

Dette vil du ikke gå glipp av!!

Her er litt mer info:

Vi ønsker at alle 11 og 12 åringene skal få være med å feire kirkens nyttår, natt til 1. søndag i advent. Denne feiringen kalles Lys Våken. Arrangementet foregår i hele Norge og er en del av trosopplæringen i Den norske kirke.

Vi samles lørdag 29. november klokka 17.00 i Hånes kirke. Der vil vi ha et variert program med leker, aktiviteter ute og inne, forberedelse av gudstjeneste, måltider og sosialt samvær. Når kvelden kommer sover vi over i kirken.

Søndag spiser vi frokost sammen, før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe. Familie, besteforeldre, faddere, naboer og venner er selvsagt inviterte til denne gudstjenesten J

LysVåken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

NB: Hvis deres barn har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite noe om, gi oss beskjed om dette. Så kan vi sammen legge til rette for at LysVåken blir en flott opplevelse.

Påmelding  via epost til: linn.morland@kristiansand.kommune.no   eller per post til: Hånes menighet, Øvre Brattbakken 5, 4635 Kristiansand, eller sms til 90829315

Vi trenger denne infoen i påmeldingen:

Navn:

Adresse:

Alder:

Telefon hjem:

Mor/far mobil:

Allergi:

Behov for tilrettelegging?:

Pris for Lys Våken er 200,- per barn. NB! Hvis vanskelig økonomi hindrer deltakelse vil menigheten dekke deler eller hele beløpet. Ta kontakt i så tilfelle.

Mer praktisk informasjon vil komme (på mail)til deg som er påmeldt  når arrangementet nærmer seg.

Vi ønsker  DEG hjertelig velkommen til kirken!

Til foreldre/foresatte

Vi ønsker å spille på lag med dere i trosopplæringen. Under ”Lys Våken” trenger vi noen som kan være nattevakter når barna skal legge seg og sove. Kunne du/dere tenke dere å hjelpe oss med dette?

Nattevakta gir en mulighet for ettertanke og stillhet i kirka som kan være fint å ta med seg.

Gi beskjed ved påmelding dersom du/dere har anledning til å bidra. Jo flere som melder seg, dess kortere blir vaktene.