KONFIRMANT?? Påmeldingen er startet!

Kjære deg som tenker på dette med konfirmasjon. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål!

Har du bestemt deg? Lurer du på hva du må gjøre for å bli konfirmant hos oss? Du som er født i år 2000, og som står i vårt medlemsregister, vil motta et brev fra oss veldig snart, så følg med 🙂 MEN; konfirmasjon er for alle som ønsker å være med – ta kontakt med oss dersom du ikke er døpt og ønsker å vurdere å la deg døpe før konfirmasjonen (alle som blir konfirmert er døpt først). ALLE ER VELKOMNE!

Konfirmantpåmeldingen er i gang! Gå inn her for å registrere deg som konfirmant i Hånes.

Har du spørsmål? Kontakt gjerne Linn på mail; linn.morland@kristiansand.kommune.no eller på telefon 38196912 (dagtid).